Станка Златева не е на себе си! Голяма беда сполетя шампионката ни по борба

stanka-zlateva-zagubi-goliama-suma-pari-investirani-v-biznes-koito-falira-chaka-si-princa-na-bialoto-magare-1

Макар вече да не е професионален спортист, Станка Златева продължава да се занимава с борба. Тя отвори клуб в Сливен, където обучава малки деца, тръгнали по нейните стъпки, узна HotArena.

През 2012 г. обаче петкратната ни световна шампионка пробва с друг бизнес – къща за гости в Котел, заради който фалира. Златева вложила една камара с пари и накрая просто изгоряла.

„Много тичане, много бягане и накрая нищо не се случи. Изсипах една сума, която няма как да върна“, споделя тя, пише „Шоу“.

С треньорското начинание обаче й върви – за година и половина работа с децата вече има шампиони. А и от това разбира най-добре. Станка продължава да живее в с. Крушаре, Сливен. Животът на село й харесва и е по-спокоен. Да не говорим, че лекува и различни болежки, които са следствие на 15-годишното й занимание с борба. Там произвежда няколко сорта вино и вече смело може да каже, че се е специализирала в занаята.

Много й се иска да има мъж и деца, както и да обиколи света. „Подходящият ще дойде, когато Бог е преценил. Не бих се бутнала при някой ей така и после да си скубя косите. Чакам си принца на бялото магаре. Рано или късно трябва да се появи. Не си давам много зор, не се тормозя. По едно време ме бяха депресирали, като непрекъснато ми казваха, че ми е време. Вече модата е по-различна и хората се женят по-късно. Не съм изтъквала влака“, разказва Златева.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ