Скандално разкритие! Бенчо Бенчев лично е возил Димитър Желязков-Очите до Истанбул със…

Бенчо Бенчев

Шефът на Окръжната прокуратура в Бургас Георги Чинев обяви, че Бенчо Бенчев лично е возил Димитър Желязков – Митьо Очите от Солун до Истанбул със свой автомобил и го е настанил в стаи, ангажирани на негово име, предаде Дарик.

„От 2 до 4 август 2018 г. в Република Гърция и Република Турция обвиняемият Бенчев е спомогнал на Димитър Желязков, извършил престъпление по текстовете, предмет на повдигнатото му обвинение от Специализираната прокуратура, да избегне и да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване, като на 2 август е транспортирал с лек автомобил обвиняемият от град Солун през границата между Гърция и Турция до град Истанбул и за цитирания период му е предоставил за ползване стая в хотел „Рамада“, която е била резервирана на името на Бенчо Бенчев, без да се е споразумял с лицето Желязков преди да е извършило самото престъпление“, обясни шефът на бургаската Окръжна прокуратура.

Припомняме ви, че бизнесменът нарече „нелепа случайност“ едновременното си присъствие с Митьо Очите в истанбулския хотел.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ