Нанесоха жесток удар на Мегз в Слънчев бряг! Амбициозното миньонче стана жертва на…

Мегз

Топ дизайнерката Мегз е била обрана този уикенд в Слънчев бряг. Красавицата е била на българското черноморие, за да прибере наградата за “Най-добър дизайнер”, с която е била удостоена за пореден път на лайфстайл награди, който се проведоха този уикенд в Слънчев бряг.

Там тя се забавлявала, в компанията на актьора и режисьор Ники Илиев и бившата си съквартирантка Джулиана Гани, които също били удостоени с награди. По-късно Мегз решила да продължи да празнува. Тя качи редица сторита, на които купонясва с приятели и с други красавици от проекта “Ангелите на Мегз” във ВИП зоната на най-популярния нощен клуб на морето.

Изглежда, обаче, докато се е забавлявала Мегз не е обърнала никакво внимание на личните си вещи. Когато се прибрала в луксозния хотел с изненада установила, че портмонето ѝ липсва. Най-популярната риалити звезда у нас силно се притеснила и започнала да звъни на полицията и управата на клуба. Освен пари в портмонето били кредитните карти и личните й документи.

За съжаление полицията не успяла да открие портмонето. А на камерите от клуба заради голямата суматоха и липсата на светлина също не било възможно да се открие извършителя. А и красавицата не била на ясно кога точно и къде се е случил инцидента. Амбициозното миньонче се надява крадците да върнат поне документите й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ