Дъщерята на Невяна Митева има шеметна кариера в Англия, ще става лондонска снаха (Снимки)

7 Dni Bulgaria05.11.2021
22

Кандидатката за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков – Невяна Митева, е майка героиня на една дъщеря и двама синове. Щерка ѝ е най-голямата от трите деца в семейството и вече прославя фамилията отвъд границите на България.

Девора има впечатляваща кариера във Великобритания, вижда се от официалната ѝ биография. Девойката в момента работи като директор в мащабна маркетинг компания в Лондон. Поста получила през миналата 2020 г., а преди това отново е заемала ръководни и отговорни длъжности в големи фирми на Острова, все свързани с дейностите маркетинг, реклама и медии.
Образованието си дъщерята на Невяна Митева също получава в част от най-реномираните учебни заведения в Англия.

През 2013 г. учи в лондонско училище по икономика и политически науки, а после продължава обучението си в Ланкастърския университет, където завършва специалност „Маркетинг и реклама“.

Магистратурата си пък Девора защитава в Имперския колеж в Лондон, където се дипломира като специалист в стратегическия маркетинг. Успехите ѝ в професионалната сфера не остават незабелязани дори във Великобритания, където конкуренцията в бранша е свирепа. Щерката на полковничката е търсена за интервюта и публични лекции и набира все по-голяма популярност в чужбина.

На фона на бляскавата кариера младата девойка все пак намира време за личен живот. В социалните мрежи тя не обича да показва интимния си свят, но е споделила няколко романтични снимки със своята половинка. Кандидат-зетят на Невяна Митева е чужденец и е родом от Обединеното кралство. Казва се Шахоб и е на 29 години. Двамата са следвали заедно в университет в Англия, а в момента той също е директор в компания за дигитални услуги.


Невяна Митева и съпругът ѝ ген. Явор Матеев имат още двама синове. Засега нито един от наследниците им не се е насочил към техните професии и пагона. Семейството обича да прекарва време заедно, макар всеки да има своя натоварен график. Фамилията разпуска, пътешествайки често у нас и в чужбина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ