Борисов бесен на Кирил Домусчиев! Олигархът е пътник, ако Бойко се върне на власт

7 Dni Bulgaria05.11.2021
бойко борисов, кирил домусчиев

Трябваше да дойде безвремието при Румен Радев, за да се разбере, че Кирил Домусчиев може да е личен олигарх на някой политик, но този политик не е Бойко Борисов, коментира се в икономическите среди.

Пак от там изтече безкрайно любопитна информация. Двамата не само не са приятели, но делиорманският олигарх е зачеркнат с черния молив от Бойко Борисов. Причината – Домуса трета поредна кампания вади огромен финансов ресурс, за да застане зад популистки враг на Борисов.

На предишните два избора синът на комунистическата номенклатура от Ловеч застана зад Слави Трифонов. Нещо повече, куцият водещ превърна ресторанта на Домусчиев в свой предизборен щаб. Заговори се за чудовищни суми, но така и нищо не излезе на бял свят.

Сега олигархът е застанал зад измамниците Кирил Петков и Асен Василев. Той не фигурира сред официалните дарители, но и сумите, за които се говори не влизат в тази 6-цифрена рамка. Факт е, че сайтове, помещаващи се в бизнес-сградата на Кирил Домусчиев са пряко ангажирани с кампанията на Кокорковците, като дори пътуват с печално известния им автобус с фалшиви посрещачи.

Припомняме и думите на знаещия много неща бивш вътрешен министър Румен Петков: „Ако искате да ви се свърши нещо в министерството на Кирил Петков, звънете направо на началника му Кирил Домусчиев. Петков може да не ви вдигне, ако по това време е на килимчето“.

И още един факт: на последните избори за президент на БФС Бойко Борисов подкрепи Димитър Бербатов, с надеждата, че така ще изхвърли от ръководството на футбола не само Борислав Михайлов, но и кукловодът му Кирил Домусчиев. Предвиждаше се веднага след това да започне ревизия на телевизионния договор, в който олигархът е скандално застъпен и в трите страни по него.

От последвните минути: ГЕРБ увеличава преднвината си, Кокорковците губят, а ДеБъ се срина

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ