Звезда на Би Ти Ви страда от страшна зависимост! Бившата му изтегли кредит, за да го спаси

7 Dni Bulgaria05.11.2021
25
Синоптикът на Би Ти Ви Борислав Лазаров е заборчлял жестоко заради страстта си към хазарта, а в жертва на неговата зависимост е паднала бившата му половинка – журналистката Ива Колева. Близки до харизматичната брюнетка издават пред „Уикенд”, че на редакторката дори й се е наложило да изтегли кредит, за да погасява дълговете на своя бивш възлюбен.

Малко преди краха на дългогодишната им връзка през 2020 г. Лазаров се примолил на редакторката да му помогне да се справи с дълговете, които натрупал покрай увлечението му към хазартните игри. Поискал от нея да изгегли кредит с уговорката, че ще го изплаща той. Така Ива Колева била принудена да кандидатства за кредит от 5000 лв., а парите трябвало да отидат по погасяването на задълженията на корпулентния синоптик. Скоро след това отношенията им приключили и редакторката изпаднала в депресия, понеже й се наложило да си търси ново жилище, докато изплаща заем от банката.

„Борислав така и не удържа на обещанието си и тя сама върна целия кредит. Много беше наранена от постъпката му”, твърдят нейни приятели. Изпаднала в безизходица, Ива помолила свой близък приятел да наемат апартамент заедно, докато си стъпи на краката.

„През цялото това време тя не спираше да говори за Боби. Твърдеше, че е много харесван от жените. Разказваше как веднъж някаква мацка на улицата се е спънала, защото се била втренчила в него. Страхуваше се, че бързо ще я замени”, споделя нейна близка. С всеобщи усилия от страна на приятелите й, тя успяла да се съвземе след тежката раздяла и се впуснала в нова връзка.

Редакторката от БНТ Ива Колева и дългогодишният й приятел Боби Лазаров  се разделиха в началото на 2020 г. Двойката дори имаше общо куче – бяла малтийска болонка на име Алиса. След раздялата общите им снимки скорострелно изчезнаха от профила на Ива в социалната мрежа и бяха заменени от такива на нейни приятели, а Борислав на свой ред я принудил да напусне общото им жилище.

Боби Лазаров и Ива се залюбили покрай работата си, която е в една сфера, а връзката им била сериозна. Двамата давали вид, че имат намерение да останат заедно завинаги. Повечето им приятели дори очаквали в най-скоро време да създадат семейство, въпреки пороците на синоптика и точно заради това разтрогването на връзката им било шок за всички.

„Боби е добряк, но хазартната зависимост му обърка живота. Той залагаше още като студент, но тогава беше по-скоро за забавление и успяваше да контролира манията си. С времето обаче затъна и от 3-4 години е потънал в борчове”, разкриват негови колеги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ