Ужасяващо! Улични камери заснели как сицилианския изверг подпалва българката…

полиция

Камера за видеонаблюдение на улицата е успяла да заснеме зверския акт със заливането на бензин и подпалването на 49-годишна българка от бившия й мъж в Сицилия. Това съобщават италианските медии. Именно благодарение на записа властите са успели да идентифицират мъжа и как е извършено престъплението.

На видеозаписите се вижда как сицилианецът залива с бензин бившата си българска жена и нейния приятел от петлитрова туба. След това той хвърля парче запален парцал по двамата, започва да крещи и да се смее силно.

Заради жестокостта на кадрите, местната полиция отказва да ги разпространи.

Известно е, че медиците успяват да окажат помощ на българката почти веднага след атаката благодарение на многобройните сигнали, подадени от очевидци. Състоянието на българката е изключително тежко, тя е в болница с изгаряния от 50% по тялото си. Нейният 57-годишен приятел е с 30%.

Според местните медии 57-годишният Фортунато Джузепе Таормина, извършил престъплението, е имал богато криминално минало – разследван е за физическо насилие, тормоз, грабеж и бягство от домашен арест.

Пироманът живеел на метри от участъка на карабинерите в Маскали, затова униформените го открили бързо и го задържали.

При задържането му Таормина изглеждал напълно спокоен и не съжалявал ни най-малко за извършеното от него. „Всяко обещание е задължение. Бях й казал, че рано или късно ще си отмъстя“, казал той с усмивка на разследващите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ