Сега ще се види Румен Радев мъж ли е или дришльо! Герджиков: Чакам те утре в Хасково!

7 Dni Bulgaria07.11.2021
17

Кандидатът за президентът Анастас Герджиков покани на дебат Румен Радев утре в Хасково. Според програмите им и двамата се засичат в града по едно и също време.

Поканата Герджиков отправи от Бургас на среща с граждани пред Часовника в центъра.

„Сегашната криза ще ни се види нищо в сравнение със следващите 6 месеца, когато ще ни настигнат резултатите от ценовата криза, която ще се превърне в икономическа. Как да работи едно предприятие, на което токът се вдига всеки ден, което е поне частично затворено заради проблема със здравната криза, което не може да предвиди нищо за следващите месеци. През лятото не свършиха нищо за здравната криза, сега берем плодовете от това. Сега не вършат нищо срещу ценовата криза, след 6 месеца в края на зимата ще обереме горчивите плодове и от това. Това е причината да искам да се срещам постоянно с г-н Радев и да обменим някои мисли пред хората за това как да излезем от тази ситуация., как да излезем от политическата криза, за да може след това да се справим с всички други.

Отправям тази покана вече 20 дена, не получавам отговор. Вчера за поред път я отправих от националния ефир и затова сега ще я повторя по следния начин Г-н Радев, утре по програма трябва да бъдем в Хасково. Разбирам, че и вие утре сте там. Съдбата ин среща и нека да отидем в залата на БТА и да проведем най-после този дебат, заяви Герджиков.

И не пропусна да коментира пред гражданите опасенията на ГЕРБ за доставката на 228 компютъра допълнително, за които нямат данни за какво ще се използват по време на изборите.

„Въпорсът с тези 200 машини трябва да се изясни нацяло. В момента, в който не чуем ясно какви са тези машини, кой ги поръча, кой ги складира и за какво щяха да се използват, аз ще продължавам да се съмнявам и да подозирам, че има хора на които не е нужен дебат, защото предварително знаят резултата от изборите.“, заяви Герджиков.

„Ако аз бъда избран за президент, няма да внасям допълнително раздори между партиите, няма да се опитвам да осуетя създаването на редовно правителство, защото за мен няма по-важно от това да излезем от политическата криза, създавайки работещ парламент и редовно правителство. И затова, ако бъда избран за президент, ще направя всичко възможно не с формални консултации, а със загриженост и дълги разговори, да постигнем успех. Ако аз бъда избран, редовно правителство ще има“, категоричен бе кандидат-президентът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ