Невяна Митева: За разлика от Радев, ние няма да делим олимпийските ни шампионите на наши и ваши“!

7 Dni Bulgaria07.11.2021
payimage-509603

„Тежка зима ни чака, но аз вярвам в мъдростта, в разума, в рационалното мислене на българина, който не се поддава на лъжливото говорено, който вижда в наше лице именно тези българи, които ще ми подадат ръка, когато има нужда. С тази блага дума вървим от град на град и знаем, че е много по-силна от всички клевети, които се сипят срещу нас. От целия този форсаж на лъжеговоренето през последните дни, а с наближаването на изборите явно ще чуем още неща“, заяви на среща с граждани в Бургас кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.

„Вярвам във вас, вярвам в силата на българката, защото тя заслужава много повече да й се даде възможност да се чуе и нейния глас, защото скромната й дума понякога е толкова тежка и на място. Точно в най-тежките моменти, когато е заставала винаги до своите силни мъже в периодите на най-тежки времена, когато е имало нужда да се даде рамо на нашия свободолюбив дух“, направи емоционално обръщение към бургаските жени полковник Митева.

И добави, че ако с професор Герджиков бъдат избрани, няма да делят олимпийските шампиони на България.

„Ако някой не знае, и това се направи от Румен Радев. Няма да делим олимпийските шампиони на България. Всички ще бъдат поканени равнопоставено в президентската институция.. Това са медалите на България, на всички вас“, заяви Невяна Митева, която е и многократна шампионка по плуване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ