ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ: Мутри на ПППП пазят Радев и Мая в Бургас от народната любов

30

Цял взвод мутри с голи глави и маски охраняваха визитата на Радев и Йотова в Бургас на 5-ти Ноември. Въпреки прикритието сред тях бяха разпознати криминално проявени лица, с досиета в Полицията.

Мутрите бяха смесени с гардовете на НСО и дори между тях личеше пълна симбиоза и сътрудничество в нелеката мисия да опазят властимащата двойка от неудобни граждани и въпроси.

Радев държа реч и прокламираше как ще построим „Новата България“, законна, демократична и без мутри, докато мутрите го вардеха околовръст.

Явно някои от тях бяха познати на придружаващите го Мая Манолова от „Изправи се! Ние идваме! /бивша „Мутри Вън“/ и Бачийски – лидер на СЕК, мандатоносител на „ПППП“, защото личеше прикрита комуникация между тях.
На въпрос на възмутена гражданка: „Виждате ли #КОЙ ви охранява?“, Радев заяви, че нямал идея и не било от него мутренското присъствие.

Тогава питаме: #КОЙ нае и плати на криминални и маскирани мутри да охраняват визитата на Радев и Йотова в Бургас, заедно с МВР и НСО и да филтрират достъпа до Президента?

На нас подобна практика на мутренски роти срещу гражданите, ни е до болка позната от всички граждански протести през последните 10 г.

Разгледайте снимките, но има и заснети много красноречиви видео-репортажи от „мероприятието“.

Изглежда, че това е „Новата България“ и „Промяната“, която ни готви мутро-ченгеджийската банда на политическото инжинерство!

БИВОЛ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ