Олигарх на Румен Радев зове социалисти в Пловдив: Гласувайте за Канадеца, за да махнем Нинова

румен радев, весела лечева, георги гергов

Корнелия Нинова е бясна на своя някогашен приятел Георги Гергов, научи 7DniBulgaria.bg. И два пъти повече на президента, който създаде – Румен Радев.

Нинова надушила, че двамата работят срещу нея в Пловдив, където Гергов е всемогъщ, благодарение на свинаро-богаташкото си минало. Олигархът и негови шпиц-команди навестяват местни социалисти под тепетата и ги тормозят да гласуват за президентската партия на Румен Радев и Кирил Петков.

Обяснението за исканото предателство от социалистите е: След изборите трябва да свалим Корнелия Нинова, за да не влиза в коалиция с ДПС и ГЕРБ. Затова тя трябва да загуби драстично изборите. Махаме я, връщаме си БСП, правим Кирчо Добрев лидер и влизаме в управлението на държавата!

Част от притисканите социалисти на момента алармирали Нинова какво се случва в Пловдив. За момента обаче тя е безсилна да тръгне срещу Радев и Гергов, защото изборите са в неделя и всяко рязко движение от нейна страна може да потопи партията.

На костовата приватизаторка не й оставало нищо, освен да стиска палци, че няма цели структури на БСП в Пловдив да гласуват за партията на Кирил Петков под натиска на Радев и Гергов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ