Проф. Герджиков: Г-н Радев, излезте изпод полата на г-жа Йотова или ми я пратете нея!

14

„Изборите са на път да бъдат опорочени от назначеното от Радев служебно правителство. Г-н Радев участва в кампанията не със силата на аргументите, а с аргументите на силата“, категорично заяви кандидатът за президент професор Анастас Герджиков.

Вместо той да се яви на дебат, на който го поканих многократно, включително и за днес в Хасково, назначеният от него вътрешен министър изпраща полицаи из цяла България да всяват страх и да разпитват хората за кого ще гласуват. Нито страхът, нито омразата ще ни помогнат да намерим верния път.

За да спечели втори мандат, Радев е готов да жертва България.

Остават броени дни до края на кампанията, призовавам го да покаже уважение към гражданите, които искат да видят как ще защити тезите си, да покаже и смелост, и да участва в пряк политически сблъсък, като се яви на дебат. Това ще бъде достойното поведение на човек, който през последните 5 години е президент на страната“, коментира проф. Герджиков.

Според него, напоследък кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова много повече от Радев отправя послания и води цялата кампания.

„Имам чувството, че кандидатът за президент, подкрепен от БСП, не е Румен Радев, а Илияна Йотова. Вицепрезидентът има важни функции, но те не са свързани с това зад него да се крие президентът. Но все пак, ако господин Радев се страхува толкова много да се яви на дебат с мен, може да изпрати вместо него госпожа Йотова“, предложи проф. Герджиков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ