Румен Радев в Хасково: Гласувайте за младата партия на Кирил и Асен, не за стари такива като БСП

румен радев

Румен Радев скрои пореден долен номер на партията, която го създаде – БСП!

Президентът се прочу вчера в Хасково не само с това, че като истински страхливец се скри от дебат с професор Анастас Герджиков, но и с говорене срещу БСП.

Иззточници на 7DniBulgaria.bg разкриха, че в Хасково Радев изчакал от митингчето му да се махнат знакови лица на БСП като Васил Антонов и от АБВ, като Владо Маринов, за да започне да говори срещу партията.

Всъщност Радев използвал присъствието там на Асен Василев, за да направи реклама на ококорения приятел на културиста Спецов. Пенсионираният пилот призовал гражданите наоколо да гласуват за млади партии като „тази на моите приятели Асен и Васил, като движението на Мая“, пренебрегвайки дори БСП, заради нейната „тайна обвързаност с ГЕРБ“!

След това думата взела Мая Манолова, която от няколко дни обикаля навсякъде с Радев. Тя също наговорила страшни неща срещу Корнелия Нинова, като я обвинила, че се гласи за премиер, подкрепен от ДПС и ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ