Екшън! Пишлигар разиграва два дни ченгетата в Слънчака, показа им полов орган, но го заловиха и…

mladej-motor-arest

Пишман моторист два дни разиграва ченгетата в курорта Слънчев бряг, обикаляйки улиците с кросов мотоциклет със заличени две цифри от регистрационния номер. За това съобщава Флагман.бг, позовавайки се на буден гражданин, станал пряк свидетел на случилото се между 15:30 и 15:45 часа днес в района на кръстовището, водещо към Автогарата.

Вчера този мотоциклет с великотърновски номер за пръв път е бил засечен от мобилните патрули в Слънчев бряг, препускайки с бясна скорост между пешеходци и автомобили.

Двойка ченгета на сигми погнали нарушителя, който очевидно се е вживявал на главния герой от популярната поредица „Такси”, но той успял да им се изплъзне. Днес, около 15 часа провокаторът отново се появил с мотора, изографисан с „изригнал“ фалос върху втората част от регистрационния номер – подигравка с пътната полиция. Този път обаче каскадите му се оказали крайно несполучливи. След около 300 метра гонка по главната улица на курорта, „състезателят” се блъснал челно в сив ван, чийто шофьор изобщо не подозирал, че ще стане част от екшъна.

Мотористът за щастие бил с каска и така е предпазил главата си от размазване в дясната част на предното стъкло, където ясно се виждат следите от удара. Кросовият мотор „Априля” е буквално усукан на осмица, но за пълен потрес на всички участници в движението – пешеходци, шофьори и ченгета, изхвърчалият на 3-4 метра разстояние младеж бавно се изправил и дори направил няколко крачки без да залита. „Той и към момента е на мястото, вижда се, че само коляното му е обелено, дори не изглежда шокиран”, заяви източник.

Засега е установено само, че „безсмъртният” е от Харманли. Моторът е на осмица след сблъсъка Мотористът е младо момче от ХарманлиЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ