Виждате ли мъжът до Бойко Борисов!? Прибра се вкъщи и вече го чакаха 3 коли полиция

7 Dni Bulgaria09.11.2021
96

3 коли на Икономическа полиция – Пловдив, с 8 служители са търсили сина на областния координатор на ГЕРБ и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев – Рангел.

„Тъкмо се прибрах от Раковски, и ги видях пред дома си. Преди това синът ми се обади, че го търсят, а той е на почивка”, съобщи пред „24 часа“ Георги Мараджиев.

Той е бил в католическата столица на България заедно с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов след привикването на служители на местната община в Икономическа полиция сутринта.

„Чаках такива гости и специално съм почистил дома си за тях. Това са същите хора, които тормозиха и родителите ми преди два месеца. Нагло и безпардонно поведение от страна на Икономическа полиция”, коментира Мараджиев. Той не пуснал полицаите в дома си, обадил се на свои приятели, които започнали да снимат с телефоните си, и според Мараджиев това е причината униформените да си тръгнат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ