За тези измамници ли ще гласувате!? Ето какво направиха Кирчо и Кокорчо в Пловдив

7 Dni Bulgaria09.11.2021
payimage-509212

Претендиращите за носители на промяната Кирил Петков и Асен Василев се подиграха на малкия и среден бизнес в Пловдив, разкрива БЛИЦ.

От партията им поканиха на среща днес предприемачи от Града под тепетата, на която да се обсъди как може бизнесите, засегнати най-много от пандемията, да получат подкрепа и да им се помогне да преборят кризата, която е на път да срине цялата ни икономика.

В последния момент и без обяснение обаче срещата е била отменена. „Много сме разочаровани. Очаквахме конструктивна среща с хора, които претендират да са предприемачи и да знаят какви са нуждите на бизнеса. Останахме излъгани.

Напоследък е много модерно да се говори за IT-сектора, дигитализация, но явно останалите браншове са оставени на заден план. Всъщност не сме изненадани, защото и докато беше икономически министър Кирил Петков провеждаше срещи с малкия и среден бизнес, обещаваше подкрепа, икономически мерки, но всичко остана само на думи“, разказа пред БЛИЦ пловдивски бизнесмен, който е бил поканен на несъстоялата се среща.

Той споделя, че знае за отменени по подобен начин в последния момент сбирки и в други български градове.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ