Радев, откъде намери този „Много си тъп, Саше“ за премиер!? Виж какво изръси преди малко Янев

Стефан Янев

Стефан Янев вече по нищо не се различава от онзи персонаж на „Комиците“, на който всички се смеят с: Изумително си тъп, Саше“!

Българите да бъдат активни и да упражнят правото си на глас в неделя. Това призова днес премиерът в началото на заседанието на кабинета.

Трябва да бъдем отговорни и активни, каза още той. Обясни, че твърденията, че има нередности в подготовката на изборите, са спекулации. Тяхната цел е да дискредитират изборите в предварителен порядък и да поставят под съмнение легитимността и автентичността на изборния резултат. Основната цел на тези внушения е българските граждани да бъдат демотивирани да гласуват , обясни Янев.

Той бе категоричен, че е недопустимо и осъдително правото на избор да е залог и жертва на партийни и конюнктурни интереси. Янев гарантира, че служебният кабинет е предприел всички действия, за да гарантира свободата, прозрачността и честността на вота.

Да кажеш тези думи и да не обелиш нищо за 400-те фалшиви машини за гласуване лашкани насам-натам от копоите на Рашков, да не обелиш нито дума за терора над стотици работещи в Пловдивско, само, защото ги видяли на снимки на кандидат-депутат от ГЕРБ, да не споменеш за над 200-те мигранти нахлули в България за 48 часа…

Янев, тъпотата е свещена, но не е за всеки!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ