ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Бойко Борисов в Тетевен: Христо Иванов е политически труп

103

Христо Иванов е политически труп! Това разкри лидерът на ГЕРБ за съпредседателят на „Демократична България“ в Тетевен

„Христо Иванов отишъл на Секвоя да ме снима, но Киро и Асен го издухаха. Преди пак аха да надигне глава и мина Слави и го издуха.. Все някой издухва Христо Иванов. Жалко, гнусно, подло, е, бе човек, не ти отива с Черепа и неговите ортаци на Радев да правиш това. Обръщам се към Христо Иванов понеже ми е бил министър, коалиционен партньор, как така не го интересува манипулацията на изборите, как така не го инвтересува, че ден след ден теглят нов дълг. Най-опасни са престъпниците с бели якички, ще оберат милиардите и пак ние ще връщаме. Ето за това е цялата тази яростна съпротива да не преброим контролните разписки, понеже с хиляди носят флашките“, заяви Борисов и припомни пак как три дни са се броили процентите от чужбина.

„Ето това е чудовищна далавера, която се готвят да направят и понеже само за три дни починаха 600 души, голи хора тичат по болниците, половината държава училищата имат тестове, а другите нямат, се чудят какво да правят. Кацаров вика, избяга ми фирмата. А заглавията в медиите са, че децата са пуснати на училище, но половината държава не е пусната.“, обясни още той.

Борисов обаче отчете, че служебното правителство са изключително добри в тегленето на дългове и задлъжняването на държавата. Той припомни, че когато на него му се е налагало да тегли лихвите са били отрицателни, а с днешна дата има лихви. Лидерът на ГЕРБ припомни, че в понеделник, ден след изборите ще се тегли нов половин милиард дълг.

„Нищо радостно няма. Ковид кризата, хаоса, смъртта, не доброто лекуване, защото натиска върху болниците е страшен. Учениците не могат да отидат на училище. Хванахме ги с машините, картите за гласуване, а сега и с флашките. За тях е жизнено важно тази манипулация на изборите, защото знаят, че сме най-добрите. Но са много добри в тегленето на дългове, после няма да можем да даваме по 100 лева за пенсионерите. Вие чухте ли финансов министър да излезе и да каже за какво е този дълг. Нали бяха много добри в събирането на пари Спецов и компания.“, коментира Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ