Голям лидер на ГЕРБ сензационно: Очаквам всеки момент да ме арестуват! Вчера не успяха

18

Областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Георги Мараджиев, който е и кмет на Стамболийски, обяви на страницата си във Фейсбук, че очаква да бъде арестуван. Той публикува и видео, в което началникът на РУ Стамболийски Атанас Керпиев-мъжът със синята маска, води спор с Мараджиев и му казва, че възпрепятства полицейска операция.

Ето и какво написа Мараджиев на страницата си в социалната мрежа:

„Главният виновник за репресиите в община Стамболийски и всички общини, обслужвани от РУ Стамболийски е лице, което заема висша длъжност в РУ Стамболийски. Той е човекът, който подава информацията лично в икономическа полиция кои хора да бъдат тормозени! Предоставеният от Общината автомобил, чиято поддръжка е възможна благодарение на данъците на жителите, се използва срещу тях въз основа на разпореждане от въпросното лице. Той е този, който посочва кой да бъде пощаден и кой привикан. Нищо! Аз го поздравявам с песента „Последен валс!“. Очаквам и новия хит на МВР- „Арест за 24 часа“. Най-вероятно ще бъда задържан със заповед на началника на РУ Стамболийски, който вчера, докато течеше акцията в Ново село, не се реши или със заповед на икономическа полиция! Арестът ще е за възпрепятстване на проверки. Явно само сплашване не върши работа. Трябват и арести!“, пише той в заключение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ