Миндилите на Рашков в акция: Прибраха 100 ловци, разпитват ги яли ли са свинско с депутат от ГЕРБ

7 Dni Bulgaria11.11.2021
25

В продължение на 20 минути ме разпитваха как е протекла срещата на ловната ни дружинка с кандидат-депутата Младен Шишков.  Интересуваха се как е дошъл при нас, какво ни е дал, специално за него ли сме се били организирали.

Това разказа 44-годишният ловец Младен Мандраджийски от Раковски. Той е един от привиканите  в Икономическа полиция в Пловдив. Освен него за два дни са призовани още близо 100 души от ловната дружинка, нищо, че част от тях не са били на срещата.

Самият Младен Шишков от днес спира да пуска в профила си снимки от срещи. „Стоят хората на Бойко Ршков, дебнат в социалните мрежи и ходят след това да притесняват хора, ако ги има на снимки с мен. Затова спирам да публикувам такива, за да не ви притесняват приятели“, написа бившият депутат.

„Разпитваше ме служителка. Интересуваше се какво е станало на 6 ноември, какво сме яли, какво сме пили, кой го е донесъл. Отговорих й, че това беше традиционен обяд на дружинката под навеса до язовира в кв. „Генерал Николаево“. Тя продължи да пита какви агитационни материали ни е дал Шишков. Отговорих й флаери“, обясни Мандраджийски.

Полицайката се интересувала кои са били присъстващите на срещата. „Ловци с различни политически убеждения. Никой кандидат не сме върнали, който не и потърсил“, разказа Мандраджийски.

Накрая служителката го накарала да подпише декларация и протокол, че няма да купува и продава гласове.

„Пълни глупости. Занимават и плашат хората. Много от привиканите за разпит дори не бяха присъствали на въпросната среща. Не ги интересува, че сме на работа и отсъстваме“, недоумява Младен Мандраджийски.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ