Чудо! Култовия Любо Нейков напълно неузнаваем! Актьорът се е стопил благодарение на французин…

Любо Нейков

Култовият актьор Любо Нейков е стопил повече от 15 килограма. Артистът буквално е неузнаваем, благодарение на специалния хранителен режим, който спазва.

Нейков преди дни бе забелязан в столичен автосалон, като видимо е свалил години от възрастта си, както и килограми. И всичко това благодарение на специален хранителен режим, който спазва от няколко месеца.

Бащата на комика — Иван разказва за промяната в сина си, споделяйки, че той е минал на специален хранителен режим.

Любо започна специален режим за регулиране на теглото, който са му предписали доктори от Франция. Отслабва бавно, но е важно, че вече има мотивация да е на диета, а не както преди.

Любо много обича да готви, на маса да си говори с приятелите, да създава радости за хората около него. Такъв ми е синът, не че го хваля, ама няма човек, който да каже лошо за него”, споделя още бай Иван.

Миналото лято Любо приготвяше собственоръчно сушеници и луканки за цялата фамилия, пише„България днес“. Той ги сушеше в двора на къщата си в Червен бряг и ги приготвяше за коледна трапеза.

Тази година обаче актьорът се отказа от идеята. „Имам още няколко кила да сваля до Нова година. Разделил съм си ги нещата, ям всичко, но с мярка — колкото ми е шепата. И това е резултатът”, споделя възторжено актьорът.

Нейков, освен това се е отказал и от брадата, но причината не е само намаленото тегло, а и новият филм „Христо”. Лентата е заснета през 2015 година и в нея той си партнира със Стефан Мавродиевии Юлиян Вергов.

Историята разказва за две момчета клошари, които искат да оцелеят и да живеят нормално. Животът ги сблъсква със собственик на шивашко ателие, който променя съдбата им.

„За първи път влизам в ролята на лошия. Това е нестандартна роля за мен. Ще съм нагъл собственик на складове, а Рачков — мошеник предприемач с недвижими имоти”, обясня Нейков. Друг странен персонаж е Стефан Мавродиев, който играе пазач на цех и пияница, който главният иска да убие.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ