Тежък удар за Мариана Векилска! Мъжът ѝ я натири, водещата останала без покрив (Подробности)

векилска

Мариана Векилска останала без покрив над главата заради системните изневери, с които огорчила съпруга си Симо и извънбрачната си афера с актьора Калин Врачански. Близки до водещата издават, че от 2 години и половина тя била бездомна и живеела ту в апартамента на баща си, ту при сестра си, защото бившият й я изгонил от общата им къща, пише „Ретро“.

Домът, в който двамата отглеждаха сина си, всъщност бил по документи собственост на неговите родители. Те живели на единия етаж, а другия отстъпили на Мариана и Симо, когато двамата сключили брак. Докато бяха щастливи заедно, водещата обичаше да се фука с лукса, в който се е потопила, и непрекъснато канеше фотографи и списания да снимат обзавеждането, с което много се гордеела. На изпроводяк обаче Векилска не могла да вземе нито един от скъпите мебели, а само куфарите с дрехи и лични вещи. Макар скандалът с аферата й с Врачански да гръмна преди няколко месеца, бившият й мъж разкри, че се разделили преди повече от 2 години, а отношенията им били влошени от още по-дълго време. Той все още не можел да й прости, че го лъгала дълго време и не могла да изпълни предбрачния си обет.

„Започнахме нещо, което тя не довърши докрай“, беше единственият коментар на Симо относно разлъката им. В своя личен блог обаче той непрекъснато излива душата си, а в последните няколко месеца текстовете му са все по-минорни.

В един от тях той пише: „За мен изневярата си остава изсулване и страх от последствията на това да избереш едно и да скъсаш с друго. Никой не те съди. Но вместо да обясняваш колко си модерна и как не плащаш данък обществено мнение, по-добре намери сили в себе си да кажеш на човека до теб – „Пич, не мога повече“, визирайки случката с Мариана. В момента той нямал жена до себе си, а и не търсел, защото все още не можел да превъзмогне предателството, което журналистката му спретнала. Най-много го тормозел фактът, че двамата не приключили цивилизовано, а си разменили грозни обиди.

Сега се чували само заради детето, което Векилска взела при себе си. Поне не се опитвала да му мъсти, че я е изгонил от къщата, използвайки сина им, и му разрешавала да го вижда, когато искал и имал време. Нямала намерение да повтаря грешката си от връзката си с бившия футболист и настоящ треньор Георги Донков, който е баща на дъщеря й. Навремето той напуснал Мариана с бебе на ръце, а впоследствие тя му забранила да се доближава до щерка им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ