Пълен шаш! Моторист с пенис на номера в двудневни преследвания с полицаите (СНИМКИ)

640-420-krajba-na-kola

Игрив моторист с кросова машина се наигра след двудневни преследвания с полицейските мотоциклетисти в Слънчев бряг. Днес поредният му рейд приключил с челен удар във ван и поражения по мотора, върху чийто номер има изрисуван с флумастер пенис на мястото на две изтрити цифри, съобщава „Флагман“.

Вчера моторът с великотърновски номер за пръв път е бил засечен от мобилните патрули в Слънчев бряг, препускайки с бясна скорост между пешеходци и автомобили.

Двойка моторни полицаи погнали нарушителя, но той успял да им се изплъзне. Днес, около 15 ч., индивидът отново излязъл да се позабавлява с пътната полиция. Но преценката и уменията му го подвели и след 300 м препускане по главната улица той се хакнал в сив ван.

Мотористът за щастие бил с каска и така е предпазил главата си от буквално размазване в дясната част на предното стъкло, където ясно се виждат следите от жестокия удар. „Железният човек“, който се оказал от Харманли, обаче, бавно се изправил и дори направил няколко крачки без да залита. На пръв поглед е ожулено само коляното му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ