Един ден, когато Радев и Киро влязат в затвора, ще разберем какво се случи с машините на 14.11.

payimage-510296

Почнах да гледам следизборните студиа снощи в 20 часа и останах пред телевизора чак до 4 сутринта! Връщах да видя изпуснатото, превъртах, за да съм в час с експертите.

Никой и никде обаче не ми отговори на главния въпрос: Какъв беше този бунт на машините между 18,30 и 20 часа, когато резултатът от плюс 4% за Борисов се обърна до плюс 3 % за Кирчо и Кокорчо.

Такова нещо, такъв обрат не се е случвал никъде и никога в света! Ако не броим Левски в Антверп…

За час и половина партия е невъзможно да навакса два процента, камо ли 7 и то в най-жалкото гласуване в историята на България!

Тук таме някой Кънчо или Стойчо ми говореше, че било вот, който социолозите не могли да хванат. Един даже изтеризира, че хората решили да подкрепят харвардските аферисти след като се наобядвали в неделя!

Да, българският народ става все по-тъп, факт! Щом след Слави довлече Киро за какво говорим!? Наистина народът мисли с корема си на обяд, но не целия народ. Има голяма част от него, на които мегданното обяснение на проблемите не минава.

Та какво се случи с машините между 18,30 и 20 часа в неделя!? Какъв беше този скрит вот, който социолозите не хванаха?

Мой приятел от маргинална партия реве, че той, майка му и сестра му са дали гласа си за неговата сила, барабар с лична преференция. Днес гледа 3-те префернции му ги няма. Явно му ги няма и гласовете…

Борисов беше прав, всичко е в софтуеъра. Машините са машини, задаваш им какво да правят, какво да отчитат. Машината не е като жената, дето си изяде бюлетината. Машината хартия не яде, нито гласове. Тя просто ги премества от едно място на другото. От една партия към друга.

Може би как е станало това на 11.11.2021 година ще разберем един ден, когато арестуват Румен Радев и Кирил Петков за други престъпления… Тогава неминуемо ще си кажат и за това!

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ