Разбиха с бутилка главата на пияната Жени Калканджиева! Линейка я откара спешно в болница

7 Dni Bulgaria16.11.2021
70

И без това развълнувана след политическите избори, родната публика трябваше да понесе още един шок – Жени Калканджиева в линейка.

30-секундно видео, което се завъртя в най-големия сайт за клипчета, показва как шестата по хубост в света излиза на тротоара пред кооперацията. На улицата има спряна линейка на Спешна помощ и патрулен автомобил на полицията. Жени е облечена в черно от глава до пети и с качулка на главата и бавно пристъпва към линейката. Медик от Спешна помощ й асистира да се качи отзад в автомобила и да седне. За секунда Жени извръща поглед настрани и се вижда огромна бяла превръзка през челото и главата й.

Точно заради тази превръзка последователите на модната шефка се притесниха и се зачудиха дали не е пострадала сериозно, защото със сигурност не било противогрипна маска.

В началото на клипчето, преди Жени да се появи в кадър, се чуват няколко мъжки крясъка, но без думи и фрази – чуват се някъде нагоре по етажите. Часовникът показва 8 часа и 16 минути сутринта. До приключване на редакционния брой Жени Калканджиева не бе открита за коментар, писа „България Днес“.

Според свидетели съседи Жени за пореден път е видяна пияна, като сега е и пострадала. Те твърдят, че главата на Жени е превързана, след като била ударена с бутилка.

Преди година скандалната миска отново влезе в заглавията с неприятен инцидент – влезе в остър сблъсък със съседите си, които искаха да я изгонят заради системен шум и тормоз. Навръх Гергьовден полицаи от 6-о РПУ я отведоха в ареста барабар със сина й. До задържането се стига, след като Калканджиева и съседките й Маги и Ралица Захариеви се скарват. Напрежението ескалира, стига се до крясъци и съседите звънят на 112. Идват полицаи, успокояват страстите, но по-късно те пак се свързват с полицаите заради последвало блъскане в дома на красавицата. Калканджиева замервала колите пред блока с яйца и агресирала словесно пристигналите полицаи.

Според Калканджиева обаче тя била жертвата, защото съседите се опитвали да й направят магия и да я изгонят. „Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински“, каза тя.

Месец преди нейния екшън Тачо също бе задържан от униформените, защото след скандал за силна музика между него и съсед последвала физическа агресия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ