Тя взриви държавата: 43-ма депутати на Кирил Петков са директно финансирани от Америка!

75

Една от най-важните жени при формирането на общественото мнение в България – Леона Асланова, взриви деня в държавата! Тя пусна пост, в който разкрива, че от 67 депутати на Кирил Петков, 43-ма са били финансирани ЛИЧНО от различни американски фондации!

Останалите 24 депутати на харвардските аферисти пък са пряко свързани с финансираните лица, т.е. имали са вторично облажване от фондациите!

Под поста на Асланова се заформи грандиозна дискусия, в която се включи с развято американско знаме и виден халтураджия като Маги Халваджиян. Арменецът, наложил заедно със Слави Трифонов простащината в музиката, е категоричен, че е „хепи“ такива хора да ни управляват – купени от Америка!

Само да припомним, че Халваджиян говореше по подобен начин и за Бойко Борисов, когато тичаше да се отърка в политика в премиерските му години, показвайки, че е много хепи с упарвлението му.

Ето и поста на Асланова:

Значи, ако правилно пресметнах новите депутати от ППП, от 67 броя имаме:

>> 22-ма свързани с ABLE, финансирани от фондация „Америка за България“.

>> 13 свързани с Харвардските курсове, финансирани от фондация „Америка за България“.

>> 8 свързани с АУБ, финансиран и от фондация „Америка за България“

>> 24 лица предприемачи, обаче свързани, все пак, с предните лица.

Това е. Да не се учудваме на метафората A Team дълго време и в добрия, и в лошия смисъл. И да не чувам мърморене всеки път, когато говоря за конфликт на интереси и цитирам факти.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ