Член на НС на БСП: Мутрите на Румен Радев ме викнаха да ме плашат! Той иска да убие партията!

79

Невероятен скандал разкри Васил Стоянов, член на НС на БСП. Той разпространи кърваво писмо срещу Румен Радев и мутрите му:

ВРЕМЕ Е ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА!
РУМЕН РАДЕВ РАБОТИ ЗАДКУЛИСНО С ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ В БСП С ЦЕЛ ЗАЛИЧАВАНЕТО НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!
ЗАСТАВАМ ПЛЪТНО ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА В БИТКАТА И СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО. НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!

БЯХ ПРИВИКВАН В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ ДЯСНАТА РЪКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЛЕД КАТО СИ ПОЗВОЛИХ ПУБЛИЧНО В КОМЕНТАР ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕДАЛ БСП!

Това може да се обособи като модела Радев – привикване и сплашване на инакомислещите чрез който се разбива и подчинява вътрешно БСП. Типичен мутренски подход.

Имам сърце и обичам БСП и затова няма как да гласувам за човека, който се иска да унищожи социалистическата партия.

Затова в неделя няма да упражня своето право на вот!

Поздравявам Корнелия Нинова, която днес отвори темата за отношенията с Румен Радев. Всички социалисти мълчахме прекалено дълго с едничката цел – да се запази спокойствието и единството. Чашата преля и дойде време да си кажем истината!

След като на няколко пъти си позволих (как не ме е срам) публично да коментирам факта, че Радев извършва предателство към социалистите по много начини с мен се свърза главния секретар на президентството Димитър Стоянов. Общо 3 пъти – веднъж в коментари към пост на страницата на „Лице в Лице“ и още 2 пъти на лични съобщения, бях привикван в президентството, за да си говорим за въпросното предателство. Дипломацията не ми е силна черта, но колкото и това да беше замаскирано като приятелска загриженост в реалния свят се тълкува като привикване и опит за манипулация.

Е, господа този път се объркахте! Нито ще предам Корнелия Нинова, нито ще обърна гръб на БСП – партията, която нося в сърцето си! Моята партия!

Въпросът е там, че аз дори не съм единственият привикван на „Дондуков“ с цел промиване на мозъка и  уж загрижено настройване против БСП. Имам информация за още няколко човека, които са били викани и притискани. От съображения за сигурност, а и защото държа на думата си няма да спомена имената им, тъй като съм им го обещал. Не обичам да говоря празни приказки и затова ще ви покажа на скрийншоти така любезните „покани“ да си говорим за ПРЕДАТЕЛСТВОТО!

Не приех тези покани по няколко причини. Нека маркирам и основното: НЕ СЕ ПРОДАВАМ! Политиката трябва да е открита пред обществото, а не да се изразява, чрез привикване по офиси и кабинети!

* Васил Стоянов, Общински съветник в гр. Нова Загора и член на НС на БСП. Не ангажирам съответните партийни органи с тази позиция. Отново казвам, че това е лично мнение!

Авер на разстреляни босове, брани Радев: Никой не кара бесепарите да гласуват насила за нас!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ