Маги Халваджиян хвърли голяма бомба с тази СНИМКА и без да иска разкри какво се случва с Рачков и Мария!

1534241530-clipboard01

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян се отдаде на заслужен релакс преди задаващия се нов телевизионен сезон. Известният арменец разпуска със семейството си в най-красивата област на Италия – Тоскана.

Наскоро стана ясно, че чаровното лице на Нова телевизия Гала също е избрала тази дестинация за лятната си отпуска. Неостаряващата плевенчанка и половинката й Стефан заливат мрежата с провокативни кадри от почивката си.

Маги Халваджиян също реши да покаже как се забавлява и постна уникален кадър, с който без да иска показа и какво се случва с водещите на „Господари на ефира” Мария Игнатова и Димитър Рачков. В пресата непрекъснато се появяват противоречиви информации, според които двамата ту са заедно, ту са се разделили. Наскоро дори стана ясно, че отново са заживели под един покрив и то като семейство.

Със снимката си от Тоскана Халваджиян показва, че Рачков и Мария са заедно. Или поне отношенията им са такива, че могат да си позволяват да почиват заедно на едно място.

На кадъра, под който мигновено заваляха стотици лайкове и коментари, виждаме продуцента и семейството му, които са събрали на една маса добрите си приятели Гала и Стефан и Димитър и Мария.

Купонджийският фотос от Ботуша развълнува много от познатите на Маги в мрежата. Те не крият радостта си, че двамата водещи на Господарите отново са заедно и не крият надежда новината за събирането им да е истина, пише „Блиц“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ