Новият депутат Ицо Хазарта и баща на 3 деца: Бях алкохолик! Обиждаха ме на „пед.раст с малка пишка“

payimage-487405

Новият депутат Ицо Хазарта чистосърдечно си призна, че допреди няколко години е бил в плен на алкохолна зависимост.

„Който ви казва, че алкохолизмът е въпрос на характер, ви лъже жестоко. Това е тежка и потенциално смъртоносна болест“, твърди Христо Петров, както е истинското име на рапъра. В подкаста на Тото от „Скандау“ Ицо разкри неподозирани тайни от миналото си.

До 2012 година той е бил в плен на зависимости както към пиячката, така и към леките наркотици. В следващата година обаче се е изчистил напълно, като дори е отказал цигарите и твърди, че сега е образцов татко на 3 деца. Шокиращо е коя личност стои в дъното на личностната трансформация на Хазарта – ослепителната фолкдива Камелия.

Случката е от участието на Христо във „ВИП Брадър“ преди години, когато той и Кака Ками заформиха безобразен скандал в ефир, завършил с грозни попържни и от двете страни. „Пи*ка ти лелина“, обръща се Ицо към блондинката, която пък в отговор го нарича „педераст с малка пишка“. „Бях изпил кило уиски и не си спомнях случая. После, щом излязох от Къщата, го гледах няколко пъти – най-жалкият и унизителен момент в живота ми“, изповядва се Хазарта. – „Веднага се обадих да се извиня на жената и реших, че съм стигнал дъното. От този момент не съм слагал капка алкохол в устата си!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ