Румен Радев се развежда, ако падне в неделя, държи Деси вкъщи, само заради изборите

7 Dni Bulgaria19.11.2021
Румен Радев, Десислава Радева

Румен Радев е пред развод, като само президентските избори са причина пробойната в авиаторската свалка да не види бял свят.

Пенсионираният шофьор на самолет на практика вече е разделен с Десислава Радева, но бил посъветван да не се развежда, за да не се отрази това на предизборната му кампания.

Припомняме, че точно поради тази причина преди 5 години генерал Решетников и Корнелия Нинова наредиха на Радев да се ожени за любовницата си от авиобазата в Граф Игнатиево. Тогава бе решено, че разведен мъж с държанка няма да се хареса на червения електорат и Радев бързо се ожени една неделя, като дори не вдигна сватба, а само подписа в гражданското като правоверен комунист.

За недоразуменията между Радев и Радева се говори отдавна, като президентшата дори бе избягала при сина си в Щатите за 6 месеца.

За последно двамата се появиха заедно при издигането на Радев за втори мандат. Тогава обаче съпругата му бе последна дупка на кавала, като дори не й дадоха да се изкаже в подкрепа на мъжа си. В нито една от предизборните си срещи Радев не бе придружаван от своята половинка.

Не е ясно кой измежду двамата е виновен за счупената връзка, но е факт, че от известно време се говори за слабост на президента към синоптичка от БНТ. Самата тя, наскоро в засечен чат във Фейсбук почти потвърди, че от „президенския шубрак може да изскочи заек“, без да уточни какво точно знае за шубрака…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ