Ген. Атанасов попиля ГЕРБ и премиера за скандала с Бенчев! Обяви има ли политически чадър над Митьо Очите

big_22

Ген. Атанас Атанасов бе гост в предаването „Тази Сутрин” по БТВ. Той обвини ГЕРБ, че са инсценирали скандала с Бенчо Бенчев и се заяде с премиера, че мълчи по темата за неработещия търговския регистър, пише „Петел“.

Ето какво каза ген. Атанас Атанасов:

„Очевидни са фактите, че Бенчо Бенчев е обвързан с престъпността. Но този скандал вече остаря, след като шести ден вече не работи търговския регистър. Това е срив на търговския оборот в държавата. Правосъдният министър сезира МВР, ДАНС и прокуратурата, значи има съмнения за саботаж. Трябва да се разбере, кой би имал интерес това да се случи. Но една седмица се мълчи, къде е премиера, къде е властта?

Относно случая „Бенчев” и за неговата политическа обвързаност, възникват два въпроса – първият е, след като всичко това е очевидно, защо фирмата на Митьо Очите има лиценз за охрана. Защото има политически чадър. Лицензът се издава от МВР, от сега управляващите.

Вторият въпрос е защо Бенчев е пришит публично в скандала? Това е така, за да може да бъде атакувана фасадната опозиция в България – БСП.

Преди три години Бенчев е избран за зам.-председател на Общинския съвет на Бургас с гласовете на ГЕРБ. Защото без техните гласове нищо не може да се случи в Бургас, тъй като имат мнозинство.

Целенасочено е мероприятието сега с Бенчев, за да се напълни август месец с новини и да се удари БСП.”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ