Коалиция „Румен Радев“ превзе и СОС, удари по ЦСКА: Няма да строите нов стадион, сменяйте седалки

ЦСКА, стадион Българска армия

Новият ПУП на Борисовата градина запазва съществуващото положение на стадион „Българска армия“.

Позволено е да се възобновят седалките, както и да се изгради покривна козирка, но това не дава право на ЦСКА да събори съществуващия насип и на негово място да строи наново, каквито бяха идеите, пише журналистката Анина Сантова от „Капитал“.

„Възстановяване на трибуните на стария стадион „Юнак“ също е предвидено, както и възстановяване на сградата до него, която евентуално да се използва за съблекални и гардероб, ако стадионът се използва за зимна пързалка“, се казва още в статията.

Както е известно, отдавна ЦСКА се бори за възможността да построи нов стадион, на мястото на сегашния. Срещу това обаче са най-вече „Зелените“ в ДеБъ, които очевидно с БСП и партньори са взели мнозинство в СОС и са блокирали строежа на ремонт на стадиона на ЦСКА.

За това отдавна се заканваше Тома Белев, водещо лице на „Зелените“, издигнали за президент Румен Радев. Куриозното е, че точно синът на държавния глава играе в ЦСКА!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ