Поли Генова роди и даде най-странното име на дъщеричката си

поли генова

От няколко часа Поли Генова е на седмото небе. Талантливата певица стана майка за втори път и избра двойно име за новия член на семейството. 

Изпълнителката и нейния годеник Джоузеф вече са родители и на момиченце. 34-годишната певица роди преди броени часове на днешния 23 ноември, разкриха от нейния екип.

Бебето носи красивото име Леа Ка̀трин. Радостното събитие се е случило под прекия надзор на д-р Богданова и лекарският екип, който се грижи за тях.

Поли и Леа Ка̀трин се чувстват чудесно, а изпълнителката споделя, че няма търпение да посрещнат заедно всички приключения и хубави моменти, които ги очакват.

„Благодаря на д-р Богданова и нейния екип за професионалната грижа и отношение! Няма нищо по-хубаво от това да посрещнеш детенцето си в правилните ръце. Чувствам се повече от прекрасно и изключително заредена с много положителни емоции“, споделя Поли Генова.

Поли Генова разкри за своята бременност през лятото, когато показа видео, в което синът ѝ целува наедрялото ѝ коремче. Няколко месеца по-късно по време на интервю изпълнителката издаде, че очаква момиченце. тя сподели, че нито една от двете ѝ бременности не е била планирана и че според нея децата сами решават кога да дойдат при родителите си. Синът на Поли и Джоузеф Даниел, през април навърши две годинки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ