Костадинов от „Възраждане“: Само затворнически труд ще оправи депутатите на Киро и ДеБъ

Костадин Костадинов 1

„Току що гледах по една от националните телевизии как Мартин Димитров, депутат от Демократична България, обясняваше колко е безсмислено довършването на АЕЦ „Белене“. Да говориш подобни неща пред българския народ в момент, в който цената на тока за индустриални потребители скочи в пъти, а битовите потребители треперят от страх в очакване на повишението и за тях, е проява или на висша форма на национална предателство, или на тежък случай на мозъчно увреждане“, пише във Фейсбук лидера на „Възраждане“.

Той коментира, че „все пак упоритостта на американските агенти за влияние у нас в прокарването на антибългарските им политики е достойна за уважение – вече повече от 30 години те последователно работят за унищожаването на българската държава част по част, като конкретно в момента за пореден път се опитват да довършат екзекуцията на българската енергетика“.

„Ето защо се надявам те също да приемат с уважение позицията на Възраждане, че заради тези свои действия мястото на всички подобни национални предатели и застъпници на чужди национални интереси е в затвора. Разбира се там ще имат възможност да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат голям избор от работни места – тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч – те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ „Белене“, пише Костадинов.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ