Кирил Петков лично направи депутатка красавица, изгонена за финансови афери от „Анкиропуционен фонд“

56

Изгонената заради нарушение на финансовата дисциплина от „Антикорупционен фонд“ Мирослава Петрова  стана народен представител от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Тя  влиза в Народното събрание благодарение лично на Петков, който се отказа от депутатското си място от 24-и район в София.

За финансовите действия на бъдещата народна представителка, става от ясно от протокол на  „Антикорупционен фонд“, с който Трибюн.бг разполага.

 

ПротоколПротокол

 

 

ПротоколПротокол

 

На 20.11.2018 година е свикано заседание на Съвета с две точка в дневния ред и те са освобождаване на г-жа Мирослава Петрова от поста и назначение на временно изпълняващ длъжността.

От протокола става ясно, че по време на заседанието председателят  Филип Гунев е изложил и подробни мотиви за освобождаването на Петрова, сред които са нарушаване на финансово-счетоводната дисциплина и добрите практики, както и неизпълнение на решения на Съвета от същата година. Освобождаването на Мирослава Петрова е прието единодушно от присъстващите.

Името на Мирослава Петрова нашумя и покрай групата „Да запазим Корал“ , където бе замесена в скандал за източване на средства. Във фейсбук коментар Мария Кавлакова посочва: „Ми такива, дето са пипали в дарителската на „да запазим Корал“ и за тях ли да гласуваме“?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ