СКАНДАЛ! Лъсна чат на министър на Радев, признава, че взел пари! Истински ли е?

payimage-511503

Непотвърден чат в който участник е правосъдния министър Иван Демерджиев и неизвестен мъж разкрива как се уреждат сметки с фирмата „Делта гард“, която да бъде „обесена“ от Б.Р., съобщава ПИК, като се позовава на изпратена флашка до редакцията.

Първият разговор датира от 21 октомври 2021 г. Съдържанието му е следното:

Демерджиев: Благодаря ти! Другата седмица ще идвам и ще ти разкажа.

Неизвестен: Всичко ок ли е по мойте теми? Ще се случат ли нещата?

Демерджиев: Всичко ще бъде свършено, но малко ще изчакаш, защото другата седмица Б.Р. ще обеси Д.Г., като им вземе лиценза, а ти знаеш колко е важно това за мен и към кой съм поел ангажимент. Беше се изнервил, защото по дружеството нищо не излезе, но е намерил начин да ги закове и този път няма мърдане. Ще ти разказвам, когато се видим.

Неизвестен: Белия е много непредвидим.

Вторият разговор е с дата 10 ноември 2021 г. Разговарят вероятно същите лица. Съдържанието е следното:

Неизвестен: Какво се случва? Вече не вдигаш тел, а обеща всичко да бъде ок по моята тема. Изчаках да приключите с Д.Г., след това и Автомагистрали и сега се покри. Бях точен с парите когато каза, обеща ми бързо развитие, а сега се криеш…Какво се случва?

Демерджиев: Прав си за всичко, извинявай за забавянето, но всичко поето като ангажимент ще бъде изпълнено. Ще се чуем по-късно защото сега не мога да говоря. Както виждаш, ще има разместване и трябва да запазя поста.

От редакцията уточняват, че не разполага с доказателства, че разговорите са автентични. По тази причина сезират прокуратурата да провери дали диалогът е достоверен и дали евенутално има извършено престъпление по служба от правосъдния министър.  

 

РазговорРазговор
РазговорРазговор
Разговор


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ