Депутатка от ДеБъ изригна срещу своите помияри: Как може да преговаряте с ДС!?

7 Dni Bulgaria27.11.2021
72

Депутатката от ДБ Цецка Бачкова обяви, че няма представа как биха продължили преговорите за съставяне на правителство и промяна, когато разговорите се водят с бивши агенти на ДС.

Към тази група Бачкова добавя и „тежко компрометирани лица от миналоо, срещу които дълги години се водят дела за корупция, злоупотреба със служебно положение и присвояване в особено големи размери“.

„България безспорно има нужда от стабилно управление, но това далеч не означава да сме безкритични, да си затворим очите и да нямаме никакви изисквания за морал и почтеност“, допълни Бачкова.

Припомняме, че в преговорните екипи от страна на БСП в ресор енергетика бяха изпратени Румен Овчаров и Таско Ерменков. Финансите пък бяха поверени в ръцете на червения депутат Румен Гечев. Вчера пък на преговорите за социалните политики се появи Емилия Масларова, която дълги години беше подведена под отговорност за присвояване на над 11 милиона лева, но делото приключи в нейна полза.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ