Партия взриви Македония: Автобсът в България се е запалил, защото е возил химикали за хероин

payimage-511370

Най-голямата опозиционна партия в РС Македония ВМРО-ДПМНЕ поиска властите в Скопие да отговорят дали в катастрофиралия автобус на АМ „Струма“ не е пренасян високозапалим химикал за производство на хероин.

В официално съобщение до македонските медии, от опозиционната партия настояват за незабавни отговори от властта и институциите в Скопие.

„Дали бизнесът с хероин, прикриван от властта, не е причина за катастрофата с 45-те загинали в България. Никой в държавата не отговаря на съмненията, че в изгорелия автобус в България са превозвани високозапалими течности – киселини, които се използват за производството на хероин. Дали тези киселини са причината не само за бързото възпламеняване на автобуса, но и на мантинелите край пътя“, попитаха от ВМРО-ДПМНЕ и поискаха отговор на въпроса, защо 140 пъти автобусът на фирма „Беса транс“ е преминал през държавната граница без разрешение.

Припомняме, че при катастрофата на АМ „Струма“ загинаха 45 души , а 7 бяха ранени.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ