УЖАСЯВАЩА НОВА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА НА 45-ТЕ: Комитова се стиснала за 50 000 лева!

28

Инцидентът на магистрала „Струма“ бе политизиран и искаме да поставим вниманието ви върху тази тема. Това каза Георг Георгиев от ГЕРБ по време на извънреден брифинг. 

„Принудени сме да отговорим на отговорим на провокациите на Комитова. Странно защо проверката от страна на МВР се капсулира само в АПИ и ДНСК. Странно е, че тя се извършва само от служители на Комитова. Преди месец е създадена комисия за изследване на нови ремонти“, допълни го Николай Алгафари.

„Скоростта на магистралата била увеличена от 90 на 120 км/ч. от кабинета на ГЕРБ, но истината е, че беше увеличена от министър Терзиева в кабинета Орешарски.

Тя беше една дама с ярки костюмчета, сигурно си я спомняте. Най-сериозен проблем е маркировката. АПИ е възложила на новите ръководства на Автомагистрали да обновят маркировката. Срокът не е спазен. Разполагаме с документи от цялата кореспонденция, водена от Автомагистрали и нейните контингенти“, каза още той.

„Фирмите, които е трябвало да доставят машините и боята за маркировка, са настоявали да им бъдат преведени 50 хиляди лева. Парите не са преведени и маркировката не е положена. Г-жо Комитова знаехте ли за тези неща и умишлено ли ги скрихте на брифинга вчера“, попита Алгафари.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ