Жена поиска партията на ген. Атанасов: Бъди мъж и се разкарай, че сме смешни!

payimage-512636

Поне двама кандидати ще се борят за председателския пост в ДСБ – настоящият лидер Атанас Атанасов и Елена Спасова – към момента партиен ръководител в район „Лозенец“.

Мандатът на Атанасов изтича, но все още няма дата за Национално събрание на ДСБ, на което трябва да бъде избран новият председател. Това трябва да се случи най-късно през февруари.

Спасова обяви намеренията си в социалните мрежи.

„И когато кажеш „хоп“ вероятно трябва да скочиш. Да, ще се кандидатирам за председател на ДСБ защото за мен това е кауза. Знам как трябва да изглежда тази партия и знам как трябва да се управлява. Не, не искам да съм депутат. Знам какво не трябва и кое трябва. Знам, че е тъпо да нямаш смелост да свикаш събрание и да, аз ще го свиквам редовно. Друго, няма да трудоустройвам никого. Трето, само кръв пот и сълзи ви обещавам. Ако искате…“, написа тя.

По-рано Елена Спасова анализира и слабите резултати на партията.

„Защо ДСБ се провали?! Тъжно е да говориш за провали когато сам си участвал в тях, но е мъжество, ако намериш смелост да го кажеш.  Водена от второто, ще ви кажа, че с тая кадрова политика, председателят си е забил едно голямо няма нищо в биографията. Разбирам, че ще има ИС на ДСБ някой друг път и не сега, за да сме максимално смешни“, написа тя в сряда.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ