Съветите към Кирил Петков след днес: Спри перверзията! Не със задника в лицата! Пич, ти си виц!

payimage-512659

Десетки журналисти, писатели, интелектуалци се възмутиха в социалните мрежи от безобразията в първия ден на новото Народно събрание.

Подбрахме Топ3 на мненията:

Петьо П. Блъсков:

Клетвопрестъпник се кълне във върховния закон, с който шест месеца най-нагло се гаври. Куп мазници стават на крака и ръкопляскат. За пари и далавера.

Бати гнусната перверзия.

Христо Стоянов

Първо впечатление от Канадската образователна система: В Харвард не са ги учили, че когато се влиза, или излиза по реда до и от мястото си не е задължително да го правиш със задните си части към хората от този ред… Прави се с лице към тях… Но това показва не само липса на възпитание, а липса и на морал…

Ивелин Николов:

“Кирил Петков се закле като народен представител, че ще спазва Конституцията на страната. Това е виц. Другият нарушил Конституцията се изявява от парламентарната трибуна като президент, а заклелите се да спазват Конституцията депутати седяха и го гледаха умно. Част от ДБ дори му станаха на крака. Седалките пречат да коленичат?”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ