Арестуваха снахата на един от най-богатите българи! Плеймейтката возила децата си друсана с кокаин

78

33-годишната плеймейтка Марина Байчева от Свети Влас е заловена да шофира БМВ 118 Д  дрогирана посред бял ден в Слънчев бряг. Дамата е известна с това, че е актуалната половинка на Иван Динев – издънка на най-богатата фамилия в курорта. 

Сексбомбата возела със себе си и двете си деца, твърди техен близък, който след задържането на майката се наложило да прибере момиченцето и момченцето, съответно на 9 и на 7 години от Районното управление в Слънчев бряг. По неговите думи, предаде „Флагман“.

Проверката на пътя е извършена около 15,50 часа във вторник, 30.11., когато Марина е спряна от полицията в кв. Русалка в Слънчев бряг, а дрегерът за дрога отчел употреба на кокаин. Тя е задържана за 24 часа, дала е кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувано бързо производство.

Красавицата е бивша плеймейтка, родом от Карнобат. Придоби популярност сред богати обожатели още преди десетина години с разголени фотосесии за еротични издания като „Плейбой“ и „Максим“.

В нощта, преди да бъде свалена от БМВ-то й и откарана в ареста, Марина е била звездата на сцената на най-оборотната чалготека ДОК5 в Бургас, откъдето са публикувани в нейния профил и горещи актови сцени със саксофон и свивки от едри банкноти.

Преди година плеймейтката пак беше спипана да кара с дрога в тялото, но тогава й се размина. 12 години по-младият й любовник Иван Динев също е залавян зад волана с канабис в кръвта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ