Нов скандал! Поискаха оставката на депутат на Слави, бил „срам, позор, тъпо говедо“

Проф. Андрей Чорбанов

„Чорбанов – срам и позор!“. С тази позиция във Фейсбук излезе Клуба на привържениците на Ботев Пловдив. Ултрасите настояват за оставката на депутата заради негово срамно изказване. Депутатът от „Има такъв народ“ изрази радостта си след победата на Левски над „канарчетата“, обявявайки, че след смъртта на ЦСКА, най-много се радва на победите над Ботев.

Ето какво гласи позицията им:

„Неуважеми господин Чорбанов,

вчера си позволихте да публикувате в личния си профил в социалната мрежа „Facebook“ няколко изречения, които трудно бихме нарекли смислен текст или публикация. За съжаление, въпреки допуснатите грешки, смисълът, който сте вложили в изказването си е ясен, а коментарът ни с една дума е: Срам!!! Срамно е „професор“ да пише неграмотно, срамно е „депутат“ да има лично отношение към който и да е български град, още по-малко към Пловдив – най-стария град в Европа и културна столица на континента през 2019г. Срамно е български депутат да се радва, че липсват нормални спортни съоръжения във втория по-големина град в България. Срамно е да сте доволен, че децата няма къде да спортуват, срамно е, че за Вас България е София. Но най-срамен е фактът, че изтрихте своята публикация във Фейсбук. Като обществена личност и народен представил следва да можете да защитите всяко свое изказване и да застанете зад думите си – така правят достойните, интелигентни хора. Явно сред „синята публика“ такива липсват или по-скоро Вие не сте от тях.

Господин Чорбанов (фамилия, която асоциираме с друг отбор, а не любимия Ви), очакваме от Вас още днес публично извинение към всички привърженици на Ботев Пловдив, а и към целия град! Крайно време е да разберете, че сте народен представител на всички българи и да започнете да се държите като такъв. Крайно време е да разберете, че трябва да носите отговорност за думите и действията си. В тази ситуация всеки самоуважаващ себе си депутат би подал оставката си, но ние знаем, че Вие не сте такъв!

А за Колежа не берете грижи – няма да оставим на спокойствие никоя дребна душица или местен тарикат, докато стадионът не бъде завършен в желания от всички ботевисти вид!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ