Затвориха вестник „Труд“! Пратеникът на Минеков: Мор за вас, свиркаджии на Бойко

7 Dni Bulgaria06.12.2021
payimage-513084

Полиция заварди редакцията на в. “Труд” и не пуска журналистите да си вършат работата, съобщи първият зам.-гл. редактор Петьо П. Блъсков във Фейсбук страницата си.

По думите му в момента входът на редакцията е блокиран, заедно с цялото имущество, компютри и сървъри.

„Вероятно вестник “Труд” утре няма да излезе. Издевателствата и терора над единствената свободна печатна медия е в апогея си. Днес копоите на Радев отново ще се опитат да изхвърлят вестник “Труд” от редакцията му. Абсолютно незаконно, разбира се. Без да се съобразяват с делото насрочено за след месец. При 100% платени наеми. С всички фактури и документи. Това представлява “промяната”, приятели“, пише още той.

Полицията е водена от отблъскващия Светослав Трайков, съветникът на проваления министър Минеков. Той се държи особено арогантно, като каза в лицено на журналистите: Така ще е съдбата на всеки, правил свирки на Бойко. Омитайте се, вие не сте журналисти, мор за такива като вас.

Припомняме, че Трайков е бивш влюбен в Бойко Борисов екс-активист на ГЕРБ, известен с наклонноста си да убива животни и да помага в списването на сайта за фалшиви новини на Арман Бабикян.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ