Г-н Румен Радев, вие сте гъз! Пенсиониран, приземен, но гъз!

86

Официално се присъединявам към хората, за които Румен Радев е обикновен гъз. Пенсиониран, приземен, но гъз!

Само такъв гъз може да остави впиянчените си министри Рашков и Минеков, подкрепени от подпалвача на котки и мотриси Светослав Трайков да се гаврят с институцията „Труд“.

Добър, лош, вестник „Труд“ е най-стария такъв, бе, пияндури. Посягаш на него, унищожаваш го, значи унищожаваш всичко. Вестник „Труд“ е всичко, което е България от 1936-а година до днес! 85 години всяко голямо нещо се е превръщало наистина в такова, защото е минавало през страниците на всекидневника. Дори днес вестникът доказва величието си, като показва какъв гъз е Радев.

Бъркаш, Мунчо! Много жестоко бъркаш! Знам какво се случи през годините с фатмаците, заяли се с „Труд“. Знам и съдбата им. Твоята няма да е по-различна, повярвай.

Днес не говорим за удар по свободата на словото. Говорим за удар срещу България. Гъзовете Радев, Рашков и Минеков днес затриха „Труд“, утре ще затрият БНТ, вдругиден ще подкарат БТА! И така, докато България не остане в ръцете единствено на информиран.нет на рекетьора Бабикян и рецидивиста Трайков. Което е национален преврат!

Споменах БНТ. Знаете ли защо погребалният агент Минеков толкова се беше озлобил срещу директор Кушлуков? Защото пуснал филма „Порталът“, в който някои приятели на баща му – личният шут на другаря Тодор Живков Величко Минеков, се припознали. И обидили.

Гъзовете вече се имат за недосегаеми! Плашат БНТ, спират „Труд“, утре ще нахлуят и у вас да ви спрат да мислите. Хора, опасно е един гъз да е недосегаем. Нали знаете какво единствено може да свърши?

Когато комунистите идват на власт, те го правят по един и същи начин. Обират мандри и палят книжа. Днес мандрите ги дадоха на новия им министър Корнелия Нинова. А книжнината в „Труд“ скоро ще гори. Изхвърлена навън от копоите на Рашков.

Но да се върнем на пенсионирания гъз Румен Радев. Сутринта диктаторът се гаврил със стотици съдби – ГЕРБ да извадел пари, за да спаси работните места на журналисти, коректори, фотографи, секретари и останалите от славния вестник.

Усещате ли цинизма на самозабравилия се селтак!? Не ви ли притеснява, че както затвориха „Труд“, утре ще затворят държавата, ще ни натоварят на лади и москвичи, ще ни пуснат в петък „Время“ и ще излизаме зад граница само лятото до Сочи. Евентуално…

Къде са мисирките Бенатова и Канна Рачева, защо Полин Паунов не е натопорчил мустак в битка за свободата на словото, Сашо Диков дори се е сврял някъде на топло!? Няма ги! Страх ги е. Защото при Бойко Борисов можеха да говорят и правят каквото си искат, оплаквайки се от „цензура“. Докато при Румен Радев е друго – идва извънредният и пълномощен посланик на гъзовете Светослав Трайков и те запечатва. Затова мисирките мълчат, за да не запечатат и тях.

Къде е Кирил Петков, новият премиер!? Не четял вестници! Ние разбрахме от първия работен ден на парламента, че той по принцип не може да чете, че срича чужди речи, но това си е проблем на харвардската образователна система. Неговият проблем е, че ще е първия премиер в България, който няма да бъде обявен за такъв от институцията „Труд“! Което е притеснително, превръща те в нелегитимен!

Някога Радан Кънев се изкряска: „Гъз, ти си нашето знаме“. Днес рашковци, минековци, трайковци гордо развяват като знаме гъза Румен Радев. Без да подозират, че не са нищо повече от карикатури, които след време ще изгреят в „Труд“. Защото вестникът ще го има и утре, докато тях дори днес ги няма. На робите на един гъз никой не обръща внимание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ