Брутално зверство в Банско! Изверг изнасили бургазлийка, гаврил се е с тялото ѝ (Подробности)

Насилие

43-годишен благоевградчанин беше арестуван и обвинен за изнасилване на бургазлийка, съобщават от Окръжната прокуратура в Благоевград. Става въпрос за Красимир Георгиев, който се гаврил с А.Н. от Бургас в Банско. Случаят е от януари т.г., но подробности стават известни едва сега.

Според прокуратурата Красимир ударил бургазлийката по бузата с юмрук, блъснал я на леглото и насилствено съблякъл дрехите й. Чрез натискане на тялото и ръцете на пострадалата той извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление. За да сломи съпротивата, обвиняемият отправял вербални заплахи срещу жената.

По същото време Георгиев в съучастие с другия обвиняем по делото – С.П., без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – коноп (марихуана) и кокаин. Дрогата, чиято обща стойност възлиза на 488,55 лева, била разпределена на дози и укрита в жилището и в лек автомобил. Красимир Георгиев бе задържан от полицейски служители към РУП – Банско след сигнал на телефон 112 за опит за изнасилване.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ