За Радев, акцията в „Труд“ е условието Минеков и Рашков да останат министри! След това ще изхвърлят ГЕРБ

7 Dni Bulgaria06.12.2021
бойко рашков

Акцията във в-к „Труд“ е условието служебният културен министър Велислав Минеков и този на вътрешните работи Бойко Рашков да останат и в редовния кабинет, твърди tribune.bg, позовавайки се на свои източници, запознати с договорките между Румен Радев и Кирил Петков.

Според отлично запознати нахлуването и запечатването на редакцията на „Труд“ е само репетиция, като след това ще се премине и към централата на ГЕРБ, въпреки законите.

В последните часове след като Минеков изпрати своя съветник Светослав Трайков, името на служебния културен министър все повече се обсъждало да остане и в редовния кабинет, който още се реди. Към министерството, което Румен Радев повери на Минеков за момента нямало особен интерес, а самият Кирил Петков заяви, че Рашков е обсъждан като вариант да продължи в силовото ведомство. Днес заедно с Трайков в редакцията на „Труд“ бяха изпратени 10-тина полицаи, които и към този час са там. Униформените искаха от журналистите да подписват някакви протоколи и да си дават личните документи, за да бъдат записани, но работещите в „Труд“ отказаха.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ