Топ-журналистка: Очаквайте разкритие как най-довереният човек на Радев дойде да ме подкупва

румен-радев-2

Точно мен, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО ГОДИНИ КОЛЕНИЧИ ПРЕД ВЛАСТТА НА БОРИСОВ И ГЕРБ И ИЗКЛАСИ КАРИЕРНО ТОЧНО ПО ТЯХНО ВРЕМЕ, никой не може да ме обвини в симпатия нито към Борисов, нито към ГЕРБ.

Но! Това, което току-що видях на така наречените консултации при президента Радев за съставяне на правителство, МЕ ОТВРАТИ!

Първо „независимият“ президент посрещна в полюция измамниците Кирил Петков и компания и така се здрависа с него – подчертано и разтърсващо поне няколко секунди, с ухилена физиономия, че щеше да му отвинти китката. С Асен Василев понамали темпото, защото там китката е мека. Изобщо – таткото си прие на гости отрочетата, продуктово позиционирани от него.

Второ, при консултацията с ГЕРБ на поставен въпрос за репресията, която тече в момента с в. Труд:

„За коя медия става въпрос? Уточнете!“, НАГЛО ЛИЦЕМЕРНО попита Радев, правейки се на ампери куку. В същото време пред редакцията на в. Труд Петьо Блъсков разказваше как е имал среща с президента и Радев обещавал да не се стига до такава репресия.

„Доколкото знам става въпрос за неплащане на данъци. Доколкото знам вие имате достатъчно ресурс и можехте да помогнете на тази медия“, ОТВРАТИТЕЛНО НАГЛО, присмехулно, изрече Радев към представителите на ГЕРБ.

САМОДОВОЛЕН. Точно както изглежда саводоволен селякът галфон, добрал се с лакти и коленичене до Власт, изтъкан от комплекси, които личат в хитрите му малки очички и скованите му от бездуховност жестове и мимики.

Има някаква ужасяваща ирония в това, че изхвърля в. Труд точно един отвратително повратлив подъл елемент като лицето Светослав Трайков – лигаво кълнящ се и целуващ Борисов и после моментално прилепил се лигаво да облизва ташаците на Румен Радев, произведен „в чин“ началник в Министерството на културата – точно това е „почтената“ Радева власт.

Радев  показа ПРОСТАШКОТО СИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЕДИИТЕ И ЖУРНАЛИСТИКАТА – „Доколкото знам вие имате достатъчно ресурс и можехте да помогнете на тази медия“!

А ВАШИТЕ „РЕСУРСИ“, „ЗЕЛЕН ЧОРАП“?!!!

А ОЯДЕНИТЕ ТИ КОПРИНКОВЦИ И УЗУНОВЦИ, КОИТО КУПУВАТ МЕДИИ И ЖУРНАЛИСТИ НА АНГРО?!!!

Не бързам, но скоро ще изнеса как ТВОЯТ НАЙ-ДОВЕРЕН ЧОВЕК МИ ПРЕДЛАГА „РЕСУРСИ“ ЗА ДА МУ ЗАБРАВЯ ИМЕТО В САЙТА „АФЕРА“, защото развалям „схемата“ му с … човек, приближен и обгрижван точно от властта на ГЕРБ! И с който дялкат кинти!

ПОДЛЕЦ СИ, РАДЕВ, ДОЛЕН ПОДЛЕЦ.

НО! Който е тръгнал против свободния глас на журналистиката, той не се е удавил.

Далдисването ти предстои. Без измъкване!

Веселина Томова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ