София осъмна с плакати, разкриващи корумпиран министър на Румен Радев! Иван Гешев е на ход

73

Центърът на София осъмна във вторник сутринта със стотици плакати „Бях точен с парите“ и с лика на скандалния министър на правосъдието Иван Демерджиев.

Плакатите са концентрирани около Съдебната палата – централен и служебен вход, улиците и сградите наоколо нея, включително около президентството и парламента, предава сайтът „Бунт.бг“.

Напрежението около задкулисието, което продължава да придобива все по-големи размери и скандалите около адвоката и министър Демерджиев провокират обществото и днешните плакати са доказателство за това.

Въпреки медийното затъмнение, организирано да прикрие оповестяването на „личните ангажименти“, които Демерджиев е поел „нали знаеш към кого“, обществото все пак вижда, чува и не остава безразлично.

Все още не е ясно кой олигарх е бил точен с парите към Демерджиев и какво е трябвало конкретно да свърши той, след като приключи с „Автомагистрали и Д.Г.”

Обществото пък още чака прокуратурата да се заеме с лицето Иван Демерджиев и да ни покаже колко е точен и той и най-вече – към кого.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ