ЦСКА нападна министър на Радев: Луканкаджия, пръв фен на Истанбулската конвенция

payimage-493555

От ЦСКА публикуваха любопитна декларация, отправена към служебния министър на младежта и спорта Андрей Кузманов, който не спира да коментира клуба по медиите.

По-рано днес той обяви, че заради задълженията на „армейците“ дружеството „Сердика спортни имоти“ е пред фалит. По думите му 98% от загубите на това дружество са от ЦСКА.

Публикуваме декларацията без редакторска немеса:

„НЕуважаеми министър Кузманов!

И Вие като всички държавни „хрантутници“, получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие… ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух пред света, а не на всеядното същество на луканката в България.

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такова същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът на промяната задуха, той реши пак да защити „взятката“, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие?

В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм.

Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за „взятките“ – Пламен Манолов.

Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов“.

Забележка: Силвестър Лолов е съветник на министър Кузманов, който е… цирков продуцент. Двамата пътуват навсякъде заедно, дори спят в една стая по време на командировка, което шокира работещите в министерството.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ